31 Mart 2013 Pazar

Deri Kollu Ceket

Bu gün dışarıda resmen yaz havası vardı güneş yaktı,yazlık kıyafetlere geçme vakti geldi diye düşünüyorum.Büyük bir hevesle diktiğim ceketimi artık son baharda sık sık kullanırım.Uzun zamandır bitirmeye uğraşıyordum yoğunluktan ancak bitti.

Kumaşım yünlü kaşe çok kalın değil ama tam mevsimlik, ceketin kollarında ise suni deri kullandım.Suni fakat çok kaliteli gerçek deriyi aratmadı.Ön kımında fermuar veya düğme yok iç kısmına ufak agraf (kopça) diktim 4 adet.Ceketin dikimi zor değildi sadece üzerinde çok fazla pens vardı biraz o sıkıcı geldi.Fakat netice olarak istediğim gibi bir model oldu.

Uzun zamandır dikişle uğraşıyorum fakat bu benim ilk ceket denemem.Beğeninize sunuyorum :)







18 yorum:

  1. çok hoş olmuş nur hanım :))

    YanıtlaSil
  2. Ceketin güzel olmuş ben beğendim, siyah olunca her yerde kullanılır her mevsime uygun neredeyse :) İlk ceket denemesi için de gaaaaayet başarılı olmuş :) Sadece yakada ve alt kısımda ben bir sıra da dikiş geçerdim. Sanki kabarma mı vaaar yoksa astardan çok mu ayrık gibi durmuş anlayamadım ama dikişle sanırım o kabarık görüntü çözülür veya güzel bir ütü ile de olabilir :) Güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğinize sevindim :) evet bir kabarıklık var bende fark ettim bir çaresine bakıcam ben tela konulmadı sandım dergide merer varmış muhtemelen kabarıklık ondan oldu olmazsa tekrar açıcam tela için

      Sil
  3. Ellerine sağlık
    İlk deneme ama güzel bir ceket olmuş sanada yakışmış
    Sevgiyle

    YanıtlaSil
  4. Ayni kaliptan ben de yelek yapmistim. Guzel bir kalip. Ceketin cok guzel olmus. Deri kollar tam bu sezonun trendi. Bayildim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet deri kol uzun zamandır çalışmak istiyordum :) hazır kalıp varken birde Yelek denemeli teşekkür ediyorum :)

      Sil
  5. cnm benim yoğunluktan bilgisayarın başına yeni geçiyorum ve bu ceketi kaçırdığıma üzüldüm şimdi!!! harika olmuş , biliyorsun senin seçtiğin ve diktiğin modellere bayılıyorum çok modern ve kaliteli duruyor hep, çok sevdim bunu da!!! zaten deri hastasıyım:P
    ellerine sağlık
    sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim beğenmene sevindim :)

      Sil
  6. bu sene kıyafetlere deri eklemeler çok moda :)

    YanıtlaSil
  7. çok şık olmuş:)güle güle kullanın sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Canım ben bunu nasıl kaçırdım ben güncellemeleri panelden takip ederek hata ediyorum anlaşılan bir türlü yeni postları göstermiyor anlaşılan:((( kaçırdığıma üzüldüm ancak çalışmanı oldukça başarılı buldum. ilk denemen olduğunu belirtmene rağmen gerçekten çok hoş olmuş, ayrıca senin gibi zarif ve narin birinde gerçekten kendisini tam olarak gösteriyor. Zayıf olmanın faydaları.. Çok hoş siyah tam isabet seçim;) sevgiler canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım güzel yorumun için :)

      Sil
  9. Ceketin çok şık olmuş ellerine sağlık:)Blogunu takibe aldım canım bana da beklerim.İstanbuldaki farklı mekan ve lezzetlerle ilgili paylaşım yapıyorum.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. merhabalar ziyaretine çok memnun oldum:)
    seni takibe aldım senide beklerim görüşmek dileğiyle sevgilerimle :)
    deri kollu detay hoş :)

    YanıtlaSil
  11. Çok güzel olmuş. Bayışdım

    YanıtlaSil