24 Şubat 2015 Salı

Siyah Asimetrik Bluz



Yine pratik bir bluz modeli ile karşınızdayım :) Bir tek kalıpla ne kadar değişik çalışmalar yapılır bunu bir kez daha görelim dedim.
Bu modeli lidyana.com sitesinde kardeşim görmüş ve beğenmiş. Bende yılbaşı hediyesi olarak bu bluzu dikmiştim. Oda fotoğraflayıp göndermiş sağolsun.
Gayet basit bir model ön kısmı kısa arka kısım uzun kolları düşük takma kol.
Bende bir önceki postlarda kullandığım kalıp ile bu modeli çalıştım. Kalıp için bu postu inceleyebilirsiniz. Kumaş olarak ince triko kullandım.
Sonucu kardeşimde bende beğendik , sizler nasıl buldunuz ?
Bu resim lidyana.com sitesinden, esinlendiğim model


18 yorum:

  1. sizinki orjinalinden daha güzel canımm güle güle kullan :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mutlu oldum böyle düşünmenize teşekkür ederim :) Sevgiler

      Sil
  2. güle güle kullan ben çok seviyorum böyle önü kısa arkası uzun olan bluzları :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten farklı ve şık duruyor, teşekkürler.

      Sil
  3. Ben de, Nur manken mi kullanmaya başladı, diye bakıyordum :))
    Çok güzel olmuş, kardeşine de yakışmış. Kalıplardan ne farklı işler çıkabileceğini göstermen çok faydalı olmuş. Ellerine sağlık.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Nowa hanım, kardeşim bir nevi konu mankeni oldu :) sevgiler

      Sil
  4. Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Tek kalıpla bir çok değişik bluzlar dikmeye bende bayılıyorum. Daha çabuk, pratik ve yaratıcı oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En güzeli zamandan tasarruf oluyor onu çok seviyorum :) Teşekkür ederim.

      Sil
  5. Çok basit bir model. Benim de en çok tercih ettiklerimden. Zaten tüm ünlü markalarda bu tip basit modellere fiyatı basıp kah önünü kah arkasını kısaltıp uzaltıp yakasına iki boncuk dikip dikip satıyorlar. İyiki dikiş biliyoruz da bu basit tasarımlardan hem kendimize hem eşe dosta bir sürü dikebiliyoruz. Çok hoş dikmişsin. Kız kardeşinde çok şık bir şekilde yorumlamış. Güzel günlerde kullansın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Türkan hanım, bu model kurtarıcı her şekle giriyor. Markalarda farklı şekilde yorumluyorlar dediğiniz gibi en güzeli dikmek :)

      Sil
    2. Teşekkür ederim Türkan hanım, bu model kurtarıcı her şekle giriyor. Markalarda farklı şekilde yorumluyorlar dediğiniz gibi en güzeli dikmek :)

      Sil
  6. çok hoş bir modelmiş cnm, tebrik ederim seni ve kardeşini....Pratik ama şık ve çok trendy bir model. Kardeşine de çok yakışmış ve çok güzel kombinlemiş:))) ellerine sağlık
    öpüyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kardeşim de sen gibi benim hobi danışmanım zevklerinize güveniyorum :) bu modelde gerçekten güzel olmuş, bende beğendim. teşekkür ederim.

      Sil
  7. Bende siyahını almıştım ama sonra pişman olmuştum , bunu dikebilirdim diye ,sizinki de orjinalinden daha güzel ellerinize sağlık..♡♡

    YanıtlaSil
  8. Kac haftadir dikmeyi planlayip hep planda biraktiklarimdan biri. Gecen hafta paramparca adli dizide gorup bayilmistim bu modeli, ama tabi sizinki daha kullanisli olmus, bende yaparsam sizinki gibi yapacagim. Cok chic olmus, ellerinize saglik...

    YanıtlaSil
  9. Çok şık bir çalışma olmuş canım, gerçekten model kolay ama şık bir sonuç elde edilen bir model, kesinlikle yapmak isteyenlere de cesaret verici olacaktır. Kolay modeller de şıklık kaygısı duyanlar varsa bence bu çalışmayı incelesinler. Pekala da kolay görülen, pratik kesilen kalıplarda da çok güzel sonuçlar elde ediliyor, işte örnek. Kız kardeşine de çok yakışmış canım, güzel günlerde giysin:)

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel görünüyor elinize,emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil