1 Şubat 2015 Pazar

Florürsüz doğal diş macunu SPLAT

Geçtiğimiz blogger buluşmasında tanışmış oldum Splat markasıyla. Yeşil çaysız yapamayan biri olarak  bu diş macununu görünce inanılmaz sevindim. Okadar çok çeşitleri varki kişiye özel diş macunları desem yeridir.

GREEN TEA ; Yeşil çay,papatya ve adaçayı özlerinden üretilmiş florürsüz diş macunu.
Florürün insan vücudu için zararlı olduğu halen tartışma konusu fakat riske atmaya gerek yok diye düşünüyorum. Zamanla vücutta birikip olumsuz sonuçlara yol açabiliyor.


Splat ürünleri sentetik koruyucular ve kimyasal bileşenler içermiyor. Ürünler ekolojik olarak %100 doğal ve bitkisel bileşenlerden üretiliyor.

Bu özellikler benim için gerçekten önemli , kimyasallardan olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum.



Diş macunu ilk kullanımda beni şaşırtmayı başardı. İlk olarak rengi bir harika, yeşil rengin verdiği huzur ve ferahlığı ilk kullanımda deneyimlemek mümkün.
Beyazlatma özelliği çok etkin, güzel bir ışıltı yaratıyor dişlerde.

Ben büyük bir memnuniyetle kullanıyorum, merak edenlere kesinlikle tavsiye ederim. Splat markasını yetkili eczanelerden temin edebilirsiniz.
https://m.facebook.com/splat.turkiye

5 yorum:

  1. çok farklı içeriğe sahip güzel bir ürün gerçekten. Ben henüz deneme fırsatı bulamadım ama en yakın zamanda deneyeceğim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dene sende canım, kesin memnun kalırsın.

      Sil
  2. İlk tv de izlemiştim,daha sonra araştırdım ki şok oldum;aslında insanların florüre ihtiyacı yokmuş.Diş çürüklerini engellesin diye diş macunlarına eklenen florür insanların düşünme ve karar verme yeteneğini engelliyormuş yani aptal ediyormuş.Bu arada sularda da florürsüz olanı tercih etmek lazım.
    Nazi döneminde esir kamplarındaki esirlere florür katılmış su veriliyor ve sonrasında beyin hasarı tespit ediliyor.
    Ben florürsüz diş macunu buldum ve onu kullanıyordum ama bu da hoşuma gitti,bitince bunu alabilirim .Teşekkür ediyorum bilgi için.

    YanıtlaSil