13 Kasım 2013 Çarşamba

Nerelerdeyim?

Yine uzuun bir ara oldu,fakat ben zaman nasıl hızlı geçiyor anlamıyorum.Sağolsun merak eden arkadaşlarım oldu nerelerde olduğuma dair bu post onlar için.

Yaz ayı zaten tatillere gidip gelmekle,şehir dışlarında,yollarda geçti.Sonrasında kış hazırlıkları başladı ve bir türlü bitmek bilmedi :) Evde iki tane de ufaklık olunca salçada yapalım,zeytinide evde yapalım derken dikişe hiç fırsat bulamadım.
Okulların açılmasıyla büyük oğlum birinci sınıfa başladı okuma yazma öğreniyor bizimden desteğimiz gerekiyor tabiki,bu aralar onunla çok uğraşıyoruz.Birinci sınıf gerçekten zormuş.

Anlıycağınız gibi benim günlerim böyle bir tempo içersinde geçiyor,dikişe zaman ayırmaya çalışsamda yaptıklarımı fotoğraflayıp bloğa ekleyemiyorum.

Herkesi takip etmeye çalışıyorum,bende zaman buldukça yayın yapmaya çalışıcam.
Herkese sevgiler,sağlıklı günler...

11 yorum:

  1. Kolaylıklar diliyorum tatlım

    YanıtlaSil
  2. kolaylıklar diliyorum mevsim geçişleri zaten her zamankinden yoğun geçiyor:)

    YanıtlaSil
  3. En kısa zamanda tekrar bekliyorum yeni yazılarını:)

    YanıtlaSil
  4. çoook özletttim biliyosun dimi:)))
    senin o harika tasarımların ve dikişlerini merakla bekler oldum her gün, biliyorum yoğun tempodasın ama işallah azıcık rahatlasın, sabırsızlanıyorum paylaşımların için!
    öpüyorum cnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım :)
      Hiç sorma bende çok özledim,fırsat buldukça yayın yapmaya çalışıcam.

      Sil
  5. Kolay gelsin çocuk zor iş :)

    YanıtlaSil
  6. Canım evet çok uzun zaman oldu ama olsun, çocukla olunca herşey bambaşka oluyor;)) tahmin etmek zor değil, ama yaşamak ayrı bir şey Allah başımızdan bu güzellikleri eksik etmesin, ben de malum yeğenler ve böyle güzel minişlerle idare ediyorum;))) Kolaylıklar dilerim canım, görüşmek dileğiyle aynı zamanda... sevgiler.

    YanıtlaSil