27 Haziran 2013 Perşembe

Bu Aralar...

Post yayınlamayalı uzun zaman oldu,içinde bulunduğumuz kaos ortamından yazacak söyleyecek söz bulamadım.Tek temennim memleket olarak feraha,huzura,adalete kavuşmak.

Yaz tatili dolayısıyla günlerimiz herzamankinden daha hareketli geçiyor.Çocuklar evde durmak istemiyor sürekli park,bahçe dolaşıyoruz.Onlarada hak vermek gerek koca bir kış evde geçti artık gezme vakti :) Benimde dikiş işleri için vakit ayırmam daha da zorlaştı.

Hafta sonu yaz tatili için yola çıkacağız,fiziksel ve ruhsal olarak dinlenmek iyi gelecek.Deniz,kum,güneş bundan daha iyi terapimi olur :) Herkese mutlu haftalar.



deniz kabuğu

7 yorum:

  1. canım postlarını özlediğim bloglardan biri de seninki :) geri dönmene çok sevindim :)

    güzel bir tatil geçirmeni dilerim. bol bol enerji topla :) döndüğünde güzel güzel dikişlerini bekliyorum :)

    sevgiler

    smrdmr.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Sağol Semra'cım bende çok özledim yazmayı,tatil iyi gelecek :)

    YanıtlaSil
  3. Canım, size iyi gezmeler, ne iyi gelecek bu tatil:) değil mi?. Ben daha yeni okudum yayını, görsel içimi ne kadar açtı anlatamam, ailecek güzel günler geçirin, sevgiler, selamlar canım.

    YanıtlaSil
  4. Belki de tatilden döndünüz bile, ben daha yeni bakabiliyorum buralara. İnşallah çocuklar için de, sizin için de keyifli bir tatil olur, yaşama sevinci ile yüklenerek dönersiniz.

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  5. iyi tatiller..ben de sizi takibe gelmiştim...bana da beklerim....

    YanıtlaSil
  6. ah cnm iyi gelmez mi deniz havası diyorum ben de:)))) ben de uzun zamandır blogdan uzak kaldım, henüz gitmediysen sana ve ailene iyi tatiler dilerim.
    sevgiler, öpüyorum

    YanıtlaSil
  7. İyi tatiller , bizim içinde eğlen ;)

    YanıtlaSil