28 Mayıs 2013 Salı

Doğumgünleri ve Hediyeler

İki hafta önce sevgili arkadaşım Handan'ın doğum günüydü,onun bahanesiyle Eskişehir'li Bloggerlar (melislicious,nowacraft,gooogoook,nursbutik) olarak toplandık.Blog arkadaşlığından ziyade gerçekten hepsi birbirinden değerli dostlar.Bu buluşmamızda nowacraft (Nowa hanım) ile tanışma fırsatım oldu,kendisini tanıdığım için çok memnun ve mutlu oldum.Çok keyifli bir akşam geçirdik,tabiki hepize zaman çok kısa geldi.

Geçtiğimiz ay Melis ve benim doğumgünümdü.Arkadaşlarıma ufak hediyeler aldım,onların da bana çok güzel hediyeleri oldu.Herbirine tekrar teşekkür ediyorum,böyle zarif insanlarla tanışmış olmaktan da ayrıca mutluluk duyuyorum.

Melis'in bana hediyesi çok hoş bir kordon kolye.Kendisinin tarzını ve yaptığı takıları beğeniyorum,bu kolyeyide severek kullanıyorum.





Handan'ın hediyeside kendisi gibi zarif bir kolye.Önceki yazdığı postlardada bu tarz kolyeleri yayınlamıştı ve bende çok beğenmiştim.Romantik kıyafetler için harika bir alternatifim oldu.







Nowa hanımın hediyesi ise sevimli bereket kuşları.Bulunduğu odanın havasını değiştiriyor çok ciciler.


10 yorum:

  1. Canım cicileri ne de güzel göstermişsin, çok incesin, çok teşekkürler;) bir dahaki buluşmayı iple çekiyorum. Sevgiler;).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim en kısa zamanda bir organizasyon yapalım :)

      Sil
  2. Güzel düşüncelerin için çok teşekkürler cnm çok mutlu ettin beni...
    Ben de Handan gibi bir dahaki buluşmayı iple çekiyorum:)))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. İkinci kolye favorim :)Hepsini güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  4. Ahh, ne zarif bir anlatım !

    Seni tanıdığıma ben de çok sevindim. Hepiniz çok değerli, donanımlı, marifetli ve çok güzelsiniz. Hani derler ya, iç güzelliği dışına yansımış insanlarsınız. Blogun bana böyle bir iyiliği dokunacağını hiç düşünmemiştim.

    Sizlerle vakit geçirmek büyük zevkti. Ve hepinizi şimdiden özledim.

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için,görüşmek dileğiyle

      Sil
  5. merhaba blogun çok hoş yeni keşfettim :)
    sevgiler

    YanıtlaSil