10 Nisan 2013 Çarşamba

Nasıl Yapsam?Dantel&Lime

Bugün pazardan çok güzel iki parça kumaş aldım.En son diktiğim dantel bluzumdan sonra dantel kullanmak hoşuma gitti.Aldığım kumaşların bir tanesi esnek kırık beyaz dantel diğeri ise ince keten tarzı sarı yeşil bir renk yani lime denilen renkten.Fotoğrafta renk çok belirgin değil sarı gibi çıkmış aslı yanında gördüğünüz renkte.
Bu ara doğum günleri davetler fazla olduğu için elbise dikmeye karar verdim ama bir türlü model beğenemedim model konusunda fikirlerinizi bekliyorum :)


1.resimdeki gibi hafif bol, kollu bir modelmi?
2.resimdeki gibi belden aşağısı kloş bir modelmi?
3.resimdeki gibi üste tam oturan dar bir elbisemi?
çok kararsızım... Yorumlarınızı bekliyorum :)

15 yorum:

  1. Bence 1-3 hoş durmuş. :)

    YanıtlaSil
  2. Canım ben 2 numarayı beğendim, saat kaçta çıktın şekerim Çarpa'ya;) ben öğlen arasında servisle yarım saatliğine indim ammaaa sıradan kumaşlar kalmıştı. şans işte.. neyse 25-30 dakikada servisi kaçırmamak için ne bakabilirsem onu alıyorum tatlım. Öptüm çok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende 12de çıktım çocuklara yetinicez die bende pek bakamadım kumaşlara tam çıkışda bunlar denk geldi iyide oldu :) herhalde 2 numaranın tarzında birşey yapıcam genelde beğenilen o oldu

      Sil
  3. Bence 2:) Bu modeli çok beğenirim zaten.

    YanıtlaSil
  4. ben de 2. model diyorum gerçekten çok hoş :) şimdiden kolay gelsin canım :)

    YanıtlaSil
  5. 1-2 arasında kaldım canım

    YanıtlaSil
  6. ben kırmızının modelini sevdim :)

    YanıtlaSil
  7. 1 ve 2 artik cok klasik oldu dantel'de bence 3.

    YanıtlaSil
  8. Yanlis oldu pardon, 1 ve 3 cok klasik oldu dantel'lerde. Bence 2 :))

    YanıtlaSil
  9. Nurcuuummm bu aralar ben de aynı dertten muzdaribimmm... Bende de nil yeşili hem astar hem dantel var fakat ben maksi bir elbise istiyorum ama bir türlü karar vermedim. Tam emin olmadan da kıyamıyorum kumaşlarıma, iki yıldır o dantele dokunamadım, elimde modeller de var internetten de araştırdım ama bir türlü kıyamıyorum emin olamıyorum :)
    Senin danteline gelinceeee....
    2 numara artık heryerede var farklılık olsun istiyorsan onu yapma derim ben. Kumaş büyük müdür bilemiyorum ama uzun bir elbise bile deneyebilirsin.
    1 evet çok güzel ama kız öyle durdu diye güzel düz dursaydı belki de şişman gösterecekti bir kemer takma gerekliliği hissedecektin ama bu tarz bol gelişli elbiselerde daha rahat oluyor insan sonuçta modeli öyle ve bu bir tarz olayı :)
    3 numara ise fazla abiye azcık diz boyunda astar ve astardan hafif uzun diz altında biten kalem bir elbise de fena olmazdı. Kalem elbiseler hem uzun kollu hem kısa kollu harika görünüyorlar ki bu yıl da mode kalem etekli herşey... Fakat kumaş esnek değil yürümede zorlanırsın :D
    Ay ben sana çözüm üreteceğime hepten sorun yarattım baksana haha :) Ama ben olumsuz yanlarını söyleyeyim sen ona göre bir kere daha düşün diye yani :) Ben de böyle paylaşıp sorayım tatlım bana da iyi fikir verdin :)

    YanıtlaSil
  10. Canım ya kararsızlık zor iş biz bayanların birazcık kötü huyu oluyor herhalde :) 1 numara dediğin gibi resimde güzel ama dikilince öyle dururmu bende bilemedim :(

    YanıtlaSil
  11. cnm lime rengini çok seviyorum ben dantelde bulmuşsun bayıldım yaaa, süper bir renk ve dantelde süper duruyor. Ben herzaman hafif salaş severim ve dantel zaten çok romantiktiktir, hafif modern bir havaya bürününce daha da hoşuma gider benim o yüzden 1 numara derim ben ve merakla bekliyorum süper bişey çıkacak kesin:)))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  12. Herkese teşekkür ediyorum bakalım karar verince başlıycam dikmeye :)

    YanıtlaSil