12 Nisan 2013 Cuma

Büzgülü Torba Çanta

Çanta biz kadınlar için vazgeçilmez bir aksesuar,dışarı çıkarken çantasız asla çıkamam.Küçük de olsa bir çanta mutlaka alırım elime.Çocuklar için valiz gibi çanta taşıyorum birde içine telefon,cüzdan koyduysam asla bulamıyorum aradığım zaman,bu dertten muzdarip olunca küçük,açıp kapatması kolay olan bir çanta arayışına girdim.Bu sezon yine ağzı büzgülü çantalar moda,benim elimde de suni deri olunca bir denemek istedim bu modeli.İlham kaynağım,twist te gördüğüm torba çanta oldu.Resimde gördüklerinizin bir tanesi benim,kardeşim isteyince bir tanede onun için yaptım.Aynısından birde siparişim var yapacağım.

Çantanın içini kapitone ile astarladım birde telefon cebi yaptım.Üzerindeki şekli ise plastik parlak taşlarla süsledim resimde zımba gibi duruyor,fakat isteğe bağlı olarak farklı şekil veya zımba da kullanılabilir.








13 yorum:

  1. :) Çok güzel olmuş Nur'cum ellerine sağlık.. Siyah deri üzerine kuru kafa nede yakışmış inan, çok sevdim bol bol sipariş alırsın inşallahhh :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah Şenay'cım teşekkür ederim :)

      Sil
  2. cnm harikasın yaaa vallahi bayıldım, ben de twist'te görüp çok beğenmiştim, hem kurukafalı modellerin en kullanılabilir hali hem de büzgülü olmasını çok sevdim ben, ayrıca müthiş dikmişsin ellerine sağlık bol siparişler cnm:)))
    öpüldün!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :)) gerçekten kullanışlı oldu

      Sil
  3. merhaba,bloğunu yeni keşfettim. diktiklerini, paylaştıklarını çok beğendim. Çocuğu olan çanta mağduru annelerdenim ben de :) her yere valizimsi çantalarla gitmek zorundayım. Bu çanta çok kullanışlıymış, hele de kolay açılıp kapanması yönünden. güle güle kullan canım.


    smrdmr.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Canım çok çok beğendim, hem çok hoş ve enteresan bir model olmuş öte yandansa tam bir siyah klasiği. Ellerine sağlık hakikatten harika olmuş. Bol bol sipariş diliyorum sana. Bu arada Profil resmini değiştirmişsin çok tatlı görünüyorsun. Sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkür ederim Handan'cım :)

    YanıtlaSil
  6. DEĞİŞİK BİR MODEL..


    BANADA BEKELRIM TATLIM SEVGİLER

    YanıtlaSil
  7. aa çok beğendim canım,kurukafalı herşeyi çok seviyorum bu yıl :)ellerine sağlık çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  8. Ellerine sağlık
    Güle güle kullan
    Delikli zımbalarını ağız kısmındaki nasıl geçirdin deriye
    Dışarıda mı yaptırdın zımba makinen varmı

    YanıtlaSil
  9. ellerine sağlık canımm yaa çok beğendim bu çantayı :)

    YanıtlaSil