9 Şubat 2013 Cumartesi

Kışın Rengi Bordo


Kışın başından beri bordo rengi çok beğenir oldum.Eskiden sürekli siyah takıntım vardı onu yendim sanırım pembeler sarılar bayılıyorum cıvıl cıvıl,bordonunda ağır havasını sevdim.Uzun zamandır kumaş arayışı içersindeydim bu tonu görünce çok hoşuma gitti kırmızıya değilde daha çok mürdüm rengine çalan bir renk,ayrıca triko.Bu ince trikoları severek kullanıyorum.Basit bir elbise kalıbım vardı dergilerden çıkardığım.Elbisede pens falan yok,düz dar vücuda oturan bir kalıp.Akşam biçtim sabah da iki saat içinde diktim.Pratik bir model oldu herzamanki gibi :) Beni oyalayan kısmı sürfilesi oldu umarım bunada en kısa zamanda bir çare bulur ve overlok makinasını alırım. Neticede istediğim renk ve modelde triko elbisem hazır...Bu arada akupunktura başladım eski resimlere bakınca zayıflamaya başladığımı görebiliyorum :) 36 bedene az kaldı!

13 yorum:

  1. elbise çok güzel olmuş sizde gayet fit ve formda gözüküyorsunuz :)

    YanıtlaSil
  2. Bordo rengini ben de sevmeye başladım. Elbise gayet güzel olmuş.Size de çok yakışmış. Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  3. Yasemin uzunoğlu teşekkür ederim nasıl mutlu oldum anlatamam :)

    Ceren bende kullandıkça bordoya karşı daha bir ısındım

    YanıtlaSil
  4. güzel olmuş.sizede yakışmış.şimdi bir tur atalım bloğunuzda:))

    YanıtlaSil
  5. eski postlarına şöyle bi göz attımda evet baya bi incelmişsin. Arzuladığın ideal kg ne sağlıkla ulaşırsın inş. Bordo yılın modasıydı benmde çok sevdiğim bi renk. Elbise hazır gibi muntazam ve çok hoş . Ellerine sağlık güzel günlerde giyin inş. Mutlu hafta sonları diliyorum..

    YanıtlaSil
  6. arch.fikriye hoşgeldiniz bloğuma :)

    cicileydi çok teşekkür ederim bir beden inceldim ama dediğim gibi biraz daha var.Sevgiler sizede iyi hafta sonları :)

    YanıtlaSil
  7. elbisen cok chic olmus, ama sen daha harika gorunuyorsun:) evet eski resimlerine baktim hemen, itiraf ediyorum:)) ama 36 bedene inme yoksa ben coookkkk kiskanirim:))))

    YanıtlaSil
  8. Mevlüde turk bende sizinle aynı fikirdeyim 36 bedende olanları kıskanıyorum birzamanlar bende öyleydim ama iki çocuktan sonra bukadarınada şükür diyorum :) teşekkür ederim güzel yorumunuz için

    YanıtlaSil
  9. güle güle giyin bence 2 çocuk için gayet iyisiniz...

    YanıtlaSil
  10. Renk çok hoş! 36 beden olayı için ayrıca tebrikler :)

    YanıtlaSil
  11. Tatlım bu çalışman ne kadar güzel olmuş harika, geç gördüğüm için hayıflandım, panomda her an her yeni post görünmüyor sanki şimdi iyice anladım bunu, neyse, bu arada incelmene gerek yok görünüyor ama sen bilirsin tabiki;) nasıl mutlu olacaksan öyle:))sevgiler canım, kocaman.

    YanıtlaSil
  12. gooogoook çok teşekkür ederim güzel yorumun için fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum birşeyler :), bazen öyle sıkıntılar bendede oluyor postlarla ilgili.Mutlu günler!

    YanıtlaSil