23 Şubat 2013 Cumartesi

Çizgili Bluz


   

Yeni sezon trendlerinde siyah beyaz çizgiler yine revaçta.Bende seviyorum çizgileri birde etek istiyorum penye çizgiliden.İstediğim gibi kumaş bulabilirsem tabi.Bu trikoyu görünce çok hoşuma gitti özellikle üzerindeki neon renkli noktacıklar sıradanlıktan çıkartmış kumaşı.

 


  

Pratik bir kazak kalıbı çıkarttım dergiden ben kalıpsız çalışmayı pek sevmiyorum işimi şansa bırakmam.Tabi bazen kalıplarda da hata olabiliyor fakat nadiren karşılaşıyorum.Kullandığım model resimdeki kazak,sadece yaka kısmını değiştirdim yuvarlak kestim.

Bluzun parçalarının tümünü overlok makinasında birleştirdim.Kol,yaka ve etek uçlarını dikiş makinasında çift iğne ile geçtim.Soran arkadaşlar olmuştu iğne hakkında ben memnun kaldım triko kumaşta herhangi bir sorun yaşamadım.Ön kısım arkaya göre daha kısa ve yanlarda ufak yırtmaç var.Dikimi pratik,tek sorun çizgileri ön arka ve kollarda denk getirmeye uğraştım,çizgiler kaydığında sevmiyorum hazır alırken bile buna bakarım takıntılımıyım acaba :)

6 yorum:

  1. cnm ellerine sağlık model, kumaşın deseni, kalitesi harika görünüyor! hem bu sezon çizgiler de yine yükselişe geçiyomuş:)))
    o neon kırçıllarına da bayıldım ben
    güle güle güzel günlerde giy!
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. merhabalar çizgili kıyafetler bu sıralar bende takmış sdurumdayım :)
    blogunuzu yeni gördüm,banada beklerim takipleşelim bol bol sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Melislicious teşekkür ederim canım çizgili birkaç parça daha düşünüyorum ilerleyen zamanlarda,sevgiler benden...

    Ugurbocegimmutfağı tabiki görüşmek üzere...

    YanıtlaSil
  4. Bence çok hoş... Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  5. Yaa benim panomda bu yayın niye görünmedi niye niye niye? Blog listemde görünmeyince ben de kaçırıyorum yayınları yaa çok üzüldüm:((( Yinede ikinci yayın olmadan yetişmek güzel. Ellerin dert görmesin sevgili Nur, çok tatlııı:) üzerindeki neon minik noktacıklar çok hoşlar, Güle güle giyilsin canım. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  6. sulhuna teşekkür ederim

    gooogoook olsun canım çok uzun zaman olmadı zaten yayınlayalı.Bende o noktacıklara vuruldum kumaşı görünce,çok teşekkür ediyorum sevgiler :)

    YanıtlaSil