8 Ocak 2013 Salı

Yeni Kumaşlar

Dışarıda hava buz gibi Eskişehir'de resmen dondurucu bir soğuk var.Arada bir kar yağıyor en güzeli evde oturup camdan dışarıyı seyretmek.Dün annem gelince ufaklığı bırakıp kumaşçıya gittim.Kazak dikmek için örgü triko kumaş baktım fakat istediğim gibi birşey yoktu hep geçen yıl ki desenler.Renklerini görünce bu triko kumaşları aldım fakat kalın değil ince triko.Aradığımı bulamadan eve döndüm.Artık aldıklarımla bir çalışma yapıcam.Modellere henüz karar veremedim.


6 yorum:

  1. renkler harika güle güle dikin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Yasemin hanım bende renklerine vuruldum :)

      Sil
  2. canım seninle ne kadar ortak noktamız varmış :) bende bir 83 lü ve eskişehirliyim,dikişe gönül veren bir acemiyim :)kumaşları çok beğendim. Bende eskişehire gelince mutlaka kumaş alırım ama ben çarşamba pazarındaki kumaşçıları tercih ediyorum muhteşem şeyler çıkıyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim hemşeriymişiz.Bende her Çarşamba uğrarım kumaşçılara ama kış şartları bu ara gidemiyorum.Fırsatım oldukça dikmeye çabalıyorum :)

      Sil
  3. ne güzel şeyler almışsınız! tesadüf valla pembelere bürünmüşüz:))) Ben bu soğuklarda evdeyim valla, sıcacık oturup elişleri yapmak en güzeli, yakıyo Eskişehir'in soğuğu:)))

    YanıtlaSil
  4. En güzeli evden çıkmamak ben dayanamadım kumaşçının yolunu tuttum ama dondum :)

    YanıtlaSil