24 Ocak 2013 Perşembe

Fuşya Tunik

Tunikler benim için herzaman kurtarıcı parça olmuşlardır. Özellikle kışın çizme ile tayt giymeyi seviyorum.Babetle kullanmaya birtürlü alışamadım.En son aldığım kumaşlardan fuşya  rengini kullandım bu tunikte.Kumaşım ince trikoydu yumuşaklığı ve dökümlü durması hoşuma gitti o yüzden degaje yaka yaptım.Bazı trikoların dikimi kolay olmuyor bu hiç uğraştırmadı.Kalıp olarak Burda Ocak 2013 123A modelini kullandım.Model basit ve pratik ben daha önce böyle yaka çalışmadığım için garanti olsun diye kalıp çıkartıp yaptım.Kalıp tam oturdu sadece kol açıklığı fazlaydı onu kendime göre ayarladım. Etek uçlarını geniş kıvırıp bastırdım makinada oturup kalkarken kırılmasın diye hepsi bukadar.Bugün kullandım duruşunu beğendim birde siyahını yapmalı :)

22 yorum:

  1. hımm harika olmuş canım ellerine sağlık..
    sevgiler.. :)

    YanıtlaSil
  2. tunikler benim de vazgeçilmezimdir, rengi de modeli de harika olmuş çok sevdim. Ellerine sağlık! saatle uyumuna da bayıldım:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğinize sevindim :) teşekkürler

      Sil
  3. Rengiyle modeliyle çok şık olmuş, ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. çok güzel olmuş gerçekten rengide süper

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ara renkli bakıyorum kumaşları nedense kışdan ruhumuz sıkılmış olsa gerek :)

      Sil
  5. Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık rengide süper böylelikle bir şey daha dikimini ögrenmiş olduk güle güle kullan ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım pratik bir modelmiş uğraştırmayan işleri daha çok seviyorum :)

      Sil
  6. çok çok çok güzel olmuş. Bu renge bayılırım.Harika ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  7. Capcanlı bir renk, çok hoş duran bir tunik...

    YanıtlaSil
  8. Renk haaarika.Modelide çok beğendim.Bende degaje yaka bir model arıyordum.Bu kalıp çok güzel oturmuş.Mutlaka deneyeceğim.Sevgileer...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dene canım kalıp güzel özellikle yaka kısmı :)

      Sil
  9. Rengine duruşuna hayran kaldım canım, gerçekten çok arıyordum fuşya bulursan bana da haber verir misin? Bak işte hemşehri olmanın faydaları :)) hihi.. Canım çok sedim modeli kalıpla çalışmakla iyi etmişsin, çünkü senin de söylediğin gibi hele de trikoda her zaman ne ile karşılaştığımızı bilemiyoruz, iyi günlerde giy tatlım. Sevgiler:).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler güzel yorumlarınız için :) Fuşya trikoyu Bursa kumaş pazarının üst katından aldım ince trikoların olduğu kısımdan kumaşın dokusu çok güzel dikişide zorlamıyor.Umarım bulursunuz kolay gelsin.

      Sil
  10. Tunikler gerçekten çok tatlılar bence. :] Fuşya da çok hoş olmuş. :]

    YanıtlaSil
  11. Tesekkurler paylasdiginiza gore.gozel olmus.tuniki men due severim.blogunuzla Tanis olduguma sevindim

    YanıtlaSil