2 Kasım 2012 Cuma

dıy kadife pantolon tayt

Uzun bir aradan sonra merhaba.Bayram telaşı,bizim ufaklığın diş çıkarması derken bir şeyle uğraşamadım.Kadife kumaşı çok severim İpekyol da da bu pantolonu görünce çok beğendim.Hemen kendime bir tane dikmek istedim.


Kumaşçı dan 1mt. siyah renk,likralı kadife kumaş aldım ve dikişe başladım.Kalıbım Burda dergisinden tayt  kalıbı. Daha pratik oldu böyle çalışmak ama arzu ederseniz dar kesim pantolon kalıbı kullanılabilir.Bel kısmında geniş lastik kullandım.Birkaç saatte bitti.Başka renklerinden de yapmayı planlıyorum ben beğendim sizlerinde fikrinizi öğrenmek isterim.
Kumaşı yüzü içerde olacak şekilde ikiye katlıyoruz kalıbı sabitleyip kesiyoruz
Kalıbı üzerinden alıyoruz ve hiç kumaşı bozmadan ön ve arka ağ kısmı dikişleri kapatıyoruz.daha sonra bacak iç kısım dikişini kapatıyoruz.Paçaları kıvırıp belinede lastik taktıkmı tamamdır bu şık tayt hazırdır.
umarım açıklayıcı olmuştur resimler :)

8 yorum:

  1. güle güle kullanın gayet güzel olmuş

    YanıtlaSil
  2. Vay be şahane olmuş, güle güle giy!

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar sizi zevkle takip ediyorum ve yaptiklarinizi ilgiyle izliyorum... tayt kalibini burdanin hangi ssyisinds bulabilirim diye sormak istedim...simdiden tesrkkurler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlginiz için teşekkür ederim :) evet derginin sayısını yazmayı unutmuştum 2012haziran sayısında 124 Nolu model şimdiden size kolay gelsin.

      Sil
    2. ilginiz için çok ama çok teşekkür ediyorummm çok hemde... takibinizdeyim. sevgiler ve kolay gelsin....

      Sil
    3. Yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

      Sil