16 Kasım 2012 Cuma

Bebek yorganı

Uzun bir aradan sonra merhaba.Malum bizim ufaklıktan dolayı ağır adımlarla gidiyor dikiş serüveni. Bu seferki çalışmam da küçük bey için.Geçtiğimiz aylarda ıkea dan bebek nevresimi almıştım.Fakat yorgan kılıfının ölçüsü elimdeki ne yorganlara nede battaniyelere uydu.Hal böyle olunca hemen çözüm üretildi :) Zaten ince bir yorgana ihtiyacımız vardı,hazır aldıklarım kalın geliyor terletiyordu.
Önceden metreyle satılan ince elyaflardan almıştım.Nevresimi ters çevirip elyafı iki kat olarak diktim.Açık kalan yerinden düzüne çevirdim ve etrafını zigzag dikişle geçtim.Bir saat içinde tamamlandı yorganımız.Hazır nevresim kullanmak işimi kolaylaştırdı.Üzerine nevresim takma derdi yok makinada yıkanabiliyo gayet kullanışlı oldu.Şimdilik hoşçkalın :)







10 yorum:

  1. ellerinize sağlık harika olmuş mis gibi anne eli kokuyor :)

    YanıtlaSil
  2. ne guzel olmuş....ALLAH analı babalı büyütsün bebişinizi...

    YanıtlaSil
  3. çok sevımlı bır kumaş :) artık çokta kullanıslı olmus. bende aynı yontemı kullanmıstım yıkaması kulannması çok kolay.gulerek uyusun uyansın inş:)

    YanıtlaSil
  4. Çok tatlı olmuş canım, desenine bayıldım, bebeğinizi hayırlısıyla büyütün inşallah kaderi de güzel olsun. Kumaşın desenine de bu arada hakikatten bayıldım çok şeker güzel birşey bulmuşsunuz, hemşehrinizden sevgi ve selamlar:)).

    YanıtlaSil
  5. Sağolun güzel dilekleriniz için :) bendende selam olsun

    YanıtlaSil
  6. çok güzel düşünmüşsünüz, harika olmuş. yıkandıktan sonra bozulma oldu mu acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç bozulma olmadı ve sürekli yıkanıyor

      Sil